Wilmar van Otigem

Jurist

Wilmar van Otigem heeft ruime ervaring in strategisch management van internationale IE-portefeuilles, conflictbemiddeling en het voeren van administratieve procedures. Wilmar adviseert cliënten in alle mogelijke segmenten, van MKB tot Corporate en Global, op het gebied van bescherming en exploitatie van merken-, modellen-, handelsnaam- en auteursrechten en de coördinatie en het management van grotere internationale IE-portfolio’s.

Werkervaring

Wilmar studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde af aan het Instituut voor Informatierecht van de UvA (IViR), gespecialiseerd in Informatierecht en Intellectueel Eigendomsrecht. Wilmar is BMM Erkend Merkengemachtigde en EUIPO geregistreerd EU merken- en modellengemachtigde, en 13 jaar werkzaam als Intellectueel Eigendomsrecht specialist.

Werkterrein

Wilmar is, samen met zijn team, actief voor prominente klanten uit verschillende sectoren, variërend van de muziek en entertainment industrie, fashion en lifestyle tot Fintech start-ups en scale-ups.

Lidmaatschappen

- Beneluxvereniging voor Merken en Modellen (BMM)

Talen

- Nederlands
- Engels

Expertise

- Merk Portfoliobeheer
- Modellen
- Auteursrecht
- Contracten en overeenkomsten

Eervolle vermeldingen

Wilmar is een BMM gecertificeerde merkengemachtigde. Het BMM keurmerk (Het keurmerk BMM Erkend Merkengemachtigde is een kwaliteitskeurmerk van merkengemachtigden. Dit keurmerk is in het leven geroepen door de BMM (Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht).

We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.