Wendy Oskam

Jurist

Wendy Oskam is een BMM gecertificeerde Benelux merken- en modellengemachtigde met meer dan 25 jaar ervaring in het intellectuele eigendomsrecht. Zij is tevens EUIPO geregistreerd EU merken- en modellengemachtigde. Wendy werkte eerder bij diverse merken- en octrooibureau’s waar zij ruime ervaring heeft opgedaan met de behandeling van merken portefeuilles voor zowel internationale cliënten als middelgrote bedrijven in uiteenlopende bedrijfstakken.

Werkervaring

Wendy studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met een specialisatie op het gebied van Intellectuele Eigendom. Wendy is BMM Erkend Merkengemachtigde en EUIPO geregistreerd EU merken- en modellengemachtigden en 27 jaar werkzaam als Intellectueel Eigendomsrecht specialist.

Werkterrein

Wendy is, samen met het team van LegalMatters.com, actief voor prominente klanten uit verschillende sectoren, variëren van de muziek- en entertainmentindustrie, fashion en lifestyle tot Fintech start-ups en scale-ups.

Lidmaatschappen

- Beneluxvereniging voor Merken en Modellen (BMM)

Talen

- Nederlands
- Engels

Expertise

- Merken
- Modellen
- Auteursrecht
- Contracten

Eervolle vermeldingen

Wendy is een BMM gecertificeerde merkengemachtigde. Het BMM keurmerk (Het keurmerk BMM Erkend Merkengemachtigde is een kwaliteitskeurmerk van merkengemachtigden. Dit keurmerk is in het leven geroepen door de BMM (Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht).

We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.