Mr. Piet-Hein Boekel

CEO

Piet-Hein is in 1999 beëdigd als advocaat en werkte eerst in loondienst bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Na 4 jaar heeft hij het advocatenkantoor Certa Legal mede opgericht. In 2016 heeft Piet-Hein LegalMatters.com opgericht en Dillingerlaw.nl; Piet-Hein heeft een voorliefde voor de Metaverse en in 2022 opende LegalMatters.com haar kantoor in Roblox.

Werkervaring

Piet-Hein combineerde zijn studie Civiel Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met topsport. Hij speelde Davis Cup voor de Nederlandse Antillen en Eredivisie bij tennisvereniging 't Melkhuisje. In 2004 rondde hij de cursus Grotius Merkenrecht succesvol af. Piet-Hein is gespecialiseerd in brand protection, merkenrecht, modellenrecht, contractenrecht en domeinnaamrecht. Hij is niet alleen een brand protector maar ook een brand connector. Zo stond Piet-Hein onder andere aan de basis van de succesvolle samenwerking tussen Hub Footwear en de DJ Sunnery James.

Werkterrein

De cliënten zijn divers en variëren van individuen, startups, scale ups, top DJ’s tot multinationals. De cliënten zitten met name in de fashion, lifestyle, media entertainment, sport, metaverse en web3.

Lidmaatschappen

- Beneluxvereniging voor Merken en Modellen (BMM)
- Orde van advocaten

Talen

- Nederlands
- Engels
- Duits

We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.