Wilmar van Otigem

Jurist/Trademark attorney

otigem@legalmatters.com
+31 (0) 88 628 8388

Wilmar

Wilmar van Otigem heeft ruime ervaring in strategisch management van internationale IE-portefeuilles, conflictbemiddeling en het voeren van administratieve procedures. Wilmar adviseert cliënten in alle mogelijke segmenten, van MKB tot Corporate en Global, op het gebied van bescherming en exploitatie van merken-, modellen-, handelsnaam- en auteursrechten en de coördinatie en het management van grotere internationale IE-portfolio’s.

 

Werkervaring
Wilmar studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde af aan het Instituut voor Informatierecht van de UvA (IViR), gespecialiseerd in Informatierecht en Intellectueel Eigendomsrecht. Wilmar is BMM Erkend Merkengemachtigde en EUIPO geregistreerd EU merken- en modellengemachtigde, en 13 jaar werkzaam als Intellectueel Eigendomsrecht specialist.

Werkterrein
Wilmar is, samen met zijn team, actief voor prominente klanten uit verschillende sectoren, variërend van de muziek en entertainment industrie, fashion en lifestyle tot Fintech start-ups en scale-ups.

Lidmaatschappen
Benelux vereniging voor Merken en Modellen (BMM)

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Expertise

  • Merkportfoliobeheer
  • Modellen
  • Auteursrecht
  • Contracten en overeenkomsten

Eervolle vermeldingen
Wilmar is een BMM gecertificeerde merkengemachtigde. Het BMM keurmerk (Het keurmerk BMM Erkend Merkengemachtigde is een kwaliteitskeurmerk van merkengemachtigden. Dit keurmerk is in het leven geroepen door de BMM (Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht).

 

Waar kan ik jou mee helpen?

Het registreren en beschermen van jouw bedrijfsnaam, productnaam of logo als merk, vormgeving van jouw product als model, juridische advisering, contracten en documenten, zakelijke afspraken en conflictoplossingen.

Worldwide brand protectors

Keizersgracht 620

1017 ER Amsterdam

+31 88 62 88 388

info@legalmatters.com

Stay tuned!

Stay up to date with the latest news.
Sign up for our newsletter.