IT Support medewerker

Hallo, wij zijn LegalMatters.com en wij willen #1 brandprotector van de wereld worden. Wij registreren, beheren en bewaken domeinnamen en merknamen. Kom jij ons daarmee helpen?

Waarom werken bij LegalMatters.com?

Wij vinden talent belangrijker dan werkervaring. Elke dag nieuwe dingen leren, ontdekken en samen groeien.

Je bent onderdeel van een snel groeiend team met 8 professionals waarbij de gemiddelde leeftijd rond de 30 jaar ligt.

Je krijgt een prima arbeidsvoorwaardenpakket met een mooi salaris, pensioenregeling, 25 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek en 8% vakantiegeld.

Je ontvangt een jaarlijkse opleidingsvergoeding.

Je werkt nauw samen met de juristen van Legalmatters.com advocaten van www.DillingerLaw.nl.

Je werkt op een prachtige locatie op de Keizersgracht in Amsterdam voor toonaangevende cliënten in de Sport, Fashion, Media & Entertainment

IT Supportmedewerker

Wij zoeken voor 32 uur in de week een IT Supportmedewerker die veel waarde hecht aan een hoge klanttevredenheid. Je bent proactief, commercieel en denkt mee met de klant. Alles voor de beste service.

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van domeinnaam portfolio’s van onze cliënten. Je zorgt ervoor dat domeinnamen tijdig worden verlengd en registreert nieuwe wanneer nodig. Problemen signaleer je snel en je kunt deze probleemloos trouble shooten. Ervaring met webhosting, e-mail, redirects en DNS is vereist!

Je opereert in een team van marketeers en werkt nauw samen met de Juristen van LegalMatters en advocaten van DillingerLaw.

Jouw verantwoordelijkheden:

• Registreren, verlengen en verhuizen van domeinnamen.

• Domeinnaam management (webhosting, e-mail, redirects en DNS).

• Support en ondersteuning aan onze klanten.

• Signalering en rapportage mogelijke technische verbeteringen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met Mbo 4-diploma in de richting van ict of hbo-werk- en -denkniveau. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Daarnaast ben je Proactief, je houdt van Plezier maken en je bent een op en top Professional die (bijna) altijd Performed met een online Passie voor Sport, Fashion of Media & Entertainment

Hoe kom je in contact met LegalMatters.com?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast en ben je ervan overtuigd dat jij met jouw persoonlijkheid en kennis de juiste kandidaat bent, stuur dan je CV + motivatie naar boekel(at)legalmatters.com. Als je vragen hebt over de vacature dan kun je bellen naar Piet-Hein Boekel op 06-24606263.

How can we assist you?

Registering and protecting your company name, product name or logo as a trademark, legal advice, contracts and documents, business agreements and conflict resolution.

Worldwide brand protectors

Keizersgracht 620

1017 ER Amsterdam

+31 88 62 88 388

info@legalmatters.com

Stay tuned!

Stay up to date with the latest news.
Sign up for our newsletter.