Celina Özcan

Jurist/Trademark

ozcan@legalmatters.com
+31 (0) 88 628 8388

Celina

Celina Özcan heeft in Engeland gestudeerd aan de Universiteit van Manchester. Hier heeft zij in 2019 haar Master Intellectueel Eigendom behaald, en is daarna haar carrière begonnen bij Legalmatters.com als jurist. Celina heeft ruime kennis in merkenrecht en auteursrecht, en adviseert klanten daarom met veel zekerheid op het gebied van bescherming en exploitatie van merken-, modellen-, handelsnaam- en auteursrechten. Ook behoudt Celina een goede relatie met haar klanten, en kan start-ups goed adviseren over de beste manier om hun merk te beschermen en uit te breiden. 

 

Heb jij een start-up, en zit je te denken aan een merkregistratie? Of ben je al een sterk en groeiend bedrijf maar heb jij je merk nog niet geregistreerd? Neem dan contact op met Celina zodat ze je snel verder kan helpen.

Werkervaring
Celina studeerde Engels en Europees recht aan de Universiteit van Manchester, en heeft zich door middel van een Master gespecialiseerd in Intellectueel Eigendomsrecht.

Werkterrein
Celina is, samen met haar team, voornamelijk bezig om klanten te adviseren met betrekking tot de exploitatie van merken- en auteursrechten. Celina is onder meer actief voor prominente klanten uit verschillende sectoren. Ook houdt Celina zich veel bezig met start-ups en scale-ups.

Talen

Nederlands

Engels

Expertise

Merkenrecht

Auteursrecht

Waar kan ik jou mee helpen?

Het registreren en beschermen van jouw bedrijfsnaam, productnaam of logo als merk, vormgeving van jouw product als model, juridische advisering, contracten en documenten, zakelijke afspraken en conflictoplossingen.

Worldwide brand protectors

Keizersgracht 620

1017 ER Amsterdam

+31 88 62 88 388

info@legalmatters.com

Stay tuned!

Stay up to date with the latest news.
Sign up for our newsletter.