Beschermen

Na het registreren is het belangrijk dat je jouw merk goed bewaakt en beschermt. Door middel van ons bewakingsabonnement geniet jouw merk optimale bescherming.

1. Je komt tijdig te weten wanneer iemand anders een merk heeft gedeponeerd dat mogelijk inbreuk maakt op jouw merk.

2. Je kunt daartegen op tijd in actie komen en voorkomen dat het conflicterende merkdepot wordt ingeschreven in het merkenregister.

3. Tijdig optreden tegen een conflicterend depot zorgt ervoor dat jouw merk sterk en onderscheidend blijft en dat niemand ongevraagd kan meeliften op het succes van jouw merk.

4. Het is goedkoper om oppositie in te stellen tegen een conflicterend merkdepot dan op te treden tegen een merk dat al is ingeschreven in het merkenregister.

5. Tijdig actie nemen tegen het merkdepot kan voorkomen dat de derde het merk alvast in gebruik neemt en je ook maatregelen moet treffen tegen het inbreukmakend gebruik met alle bijkomende kosten van dien.

Benelux bewaking

€125,-   (vanaf)

Bewaking in 3 klassen.
Elke aanvullende klasse
kost €30,- 

Europese bewaking

€275,-   (vanaf)

Bewaking in 3 klassen.
Elke aanvullende klasse
kost €75,- 

Wereldwijde bewaking

€350,-   (vanaf)

Bewaking in 3 klassen.
Elke aanvullende klasse
kost €120,- 

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Het registreren en beschermen van jouw bedrijfsnaam, productnaam of logo als merk, vormgeving van jouw product als model, juridische advisering, contracten en documenten, zakelijke afspraken en conflictoplossingen.

Worldwide brand protectors

Keizersgracht 620

1017 ER Amsterdam

+31 88 62 88 388

info@legalmatters.com

Mis niets meer!

Blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.